VIDEO: Απονομές στο «7ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι Heaven’s Cafe» αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Σαντοριναίου

Newsroom
11/11/2021 21:15
 
 
 

 

Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και χαράς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ η απονομή κυπέλλου και μεταλλείων στους πρωταθλητές τάβλι της Νάξου που έλαβαν μέρος στο «7ο Πανναξιακό πρωτάθλημα τάβλι 2019-2020» του Heaven’s cafe.

Το 7ο πρωτάθλημα Πανναξιακού τάβλι ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Σαντοριναίου «Βαπόρια» ως ένδειξη τιμής «για όλους εμάς που περάσαμε αξέχαστες στιγμές και διασκεδάσαμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί του» όπως λένε οι διοργανωτές…

Κι ενώ οι ζαριές έδιναν κι έπαιρναν -μιας και έχει ξεκινήσει ήδη το νέο πρωτάθλημα τάβλι- οι νικητές ήταν εκεί όπως εκεί ήταν και η οικογένεια του αείμνηστου Γιάννη Σαντοριναίου.

Η Ειρήνη, η Αθηνά και ο Γιώργος που λίγο αργότερα παρέλαβαν τιμητική πλακέτα στη μνήμη του «Βαπόρια» από τον ιδιοκτήτη του Heaven’s Cafe Αποστόλη Καρεκλά.

Εκεί ήταν και ο πρόεδρος του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Γιάννης Παπαδόπουλος ο οποίος με έκδηλη συγκίνηση μίλησε για το Γιάννη Σαντοριναίο και συγκίνησε τους πάντες…

Ακολούθησαν οι απονομές και τα δώρα στους νικητές από τους χορηγούς του πρωταθλήματος.

Πρωταθλητής του 7ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ο Γιώργος Φλώρος, δεύτερος ο Μανώλης Σορώκος και τρίτοι οι Θανάσης Σορώκος και Γιώργος Μαϊτός.

(Visited 1.257 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*