Νάξος: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό – Άγιο είχε η τετραμελής οικογένεια που επέβαινε σε αυτό

Newsroom
12/11/2021 23:10
 
 
 

 

Άγιο είχε τετραμελής οικογένεια από τη Νάξο που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρα. Σώοι και αβλαβείς οι γονείς και τα δύο ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr το τροχαίο έγινε στον επαρχιακό δρόμο Χώρας – Χαλκείου (στο ύψος του καταστήματος «ΑΠΟΨΗ») περί τις 9:15 το βράδυ.

Στο ΙΧ αυτοκίνητο επέβαιναν οι γονείς και τα δύο ανήλικα παιδιά τους όταν ο πατέρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το οποίο εξετράπη της πορείας του και έπεσε από υψόμετρο 30 μέτρων.

Αμέσως, από περαστικούς ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία που έφτασαν στο σημείο για βοήθεια. Ευτυχώς, τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά βγήκαν σώοι και αβλαβείς από το αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες το αυτοκίνητο ευτυχώς δε ντελαπάρισε (έπεσε καρφωτά κάτω και στάθηκε στις ρόδες) κι έτσι η τετραμελής οικογένεια γλίτωσε τα χειρότερα. Μάλιστα όλοι τους περπάτησαν μέχρι τον κεντρικό δρόμο -αν και βρίσκονταν σε σοκ- και από εκεί μεταφέρθηκαν προληπτικά με δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Νάξου.

Στο σημείο κατέφτασε επίσης και η Πυροσβεστική με 3 οχήματα και 7 άνδρες ώστε αν χρειαζόταν να συνδράμει σε πιθανό απεγκλωβισμό. Ωστόσο -ευτυχώς- δεν χρειάστηκε να γίνουν ενέργειες παρά μόνο στο αυτοκίνητο ώστε να είναι ασφαλές στο σημείο που βρίσκεται μετά το πέσιμο.

Από τις αστυνομικές αρχές Νάξου διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Να σημειωθεί ότι στο ίδιο σημείο έχει γίνει και άλλο τροχαίο.

*(φώτο: αρχείου)

(Visited 8.178 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*