Μπερτσιάς: Ο Δημήτρης Λιανός απέτυχε ως επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας

Newsroom
26/11/2021 14:48
 
 
 

 

Για “αποτυχία” του Δημήτρη Λιανού στους στόχους που η δημοτική αστυνομία εξυπηρετεί κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Θανάσης Μπερτσιάς.

Ο κ. Μπερτσιάς αναφερόμενος στη θητεία του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ως μέχρι πρόσφατα προϊστάμενου της δημοτικής αστυνομίας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “είχε την υποχρέωση να κάνει πράξη την καλυτέρευση της καθημερινότητας των δημοτών μας” αλλά απέτυχε.

Ωστόσο ο κ. Μπερτσιάς εύχεται καλή θητεία στο νέο προϊστάμενο της δημοτικής αστυνομίας Κυριάκο Φραγκάκο και τον καλεί “να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων”.

Η πλήρης ανακοίνωση του Θανάση Μπερτσιά:

Ο Κυριάκος Φραγκάκος είναι ο νέος προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που διαδέχτηκε το δήμαρχο Δημήτρη Λιανό.

Ο κ. Λιανός ως προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας το τελευταίο διάστημα είχε την υποχρέωση να κάνει πράξη την καλυτέρευση της καθημερινότητας των δημοτών μας όπως μεταξύ άλλων:

• Να ρυθμίσει την κυκλοφορία και ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες
• Να φροντίσει ώστε μέσω της υπηρεσίας αυτής να μην υπάρχουν άναρχα παρκαρισμένα αυτοκίνητα
• Τα καταστήματα να έχουν πάρκινγκ
• Να ελέγχονται οι κοινόχρηστοι χώροι και τα απορρίμματα σε διάφορα σημεία
• Να είναι ελεύθερα τα πεζοδρόμια (όπου υπάρχουν αυτά) με σκοπό την απρόσκοπτη διέλευση των πεζών
• Η υπηρεσία αυτή να παρακολουθεί την αλόγιστη χρήση νερού

Δυστυχώς ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ΑΠΕΤΥΧΕ σε όλα τα παραπάνω και κατά συνέπεια στο να καλυτερεύσει την καθημερινότητα όλων μας.

Εύχομαι πραγματικά, ο νέος προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Κυριάκος Φραγκάκος, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να είναι αποτελεσματικός ώστε να πετύχει το στόχο που ο κ. Δημήτρης Λιανός… ΑΣΤΟΧΗΣΕ!!!

(Visited 522 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*