Έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις στη Νάξο για το «Έτος Καμπανέλλη»; Έχει συσταθεί οργανωτική επιτροπή;

Newsroom
29/11/2021 23:07
 
 
 

 

Η πρώτη εκδήλωση – προβολή ταινίας για το «Έτος Ιάκωβου Καμπανέλλη» ανακοινώθηκε από το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ωστόσο η οργανωτική επιτροπή, αρμόδια για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων, που είχε προαναγγείλει ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς, μέχρι σήμερα δεν έχει συσταθεί.

Η παράταξη του Βασίλη Βρούτση «Δύναμη Δημιουργίας» με αίτηση ενημέρωσης προς το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βαγγέλη Κατσαρά για το «εάν έχουν προγραμματισθεί αφιερωματικές εκδηλώσεις σχετικές με το «Έτος Ιακώβου Καμπανέλλη» και αν προς τούτο έχει συσταθεί οργανωτική επιτροπή.

Όπως αναφέρει ο κ. Βρούτσης «παρά το γεγονός, ότι ο αντιδήμαρχος πολιτισμού έχει προαναγγείλει τη σύσταση οργανωτικής επιτροπής για τις εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν στο πλαίσιο του αφιερωματικού «Έτους Ιακώβου Καμπανέλλη», εν τούτοις ξεκινούν εκδηλώσεις (Πέμπτη 2/12), χωρίς να έχει κοινοποιηθεί κάποιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων ή η σύσταση κάποιας οργανωτικής επιτροπής».

Όπως επισημαίνει η παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας» «η οργάνωση του έτους Καμπανέλλη πρέπει να αντιμετωπιστεί με την αρμόζουσα για την περίσταση σοβαρότητα και ελπίζουμε να έχουμε την αντίστοιχη ενημέρωση, την οποία μέχρι σήμερα δεν έχουμε.
Για το λόγο αυτό υποβάλλαμε αίτηση ενημέρωσης».

Η αίτηση ενημέρωσης:

ΠΡΟΣ: 1) Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
2) Αντιδήμαρχο Πολιτισμού

ΘΕΜΑ: Εκδηλώσεις Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στο πλαίσιο του «Έτους Ιακώβου Καμπανέλλη»,

Ζητούμε να μας ενημερώσετε εγγράφως, αν έχουν προγραμματισθεί οι αφιερωματικές εκδηλώσεις σχετικές με το «Έτος Ιακώβου Καμπανέλλη» και αν προς τούτο έχει συσταθεί οργανωτική επιτροπή.

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Δύναμη Δημιουργίας
Βασίλης Βρούτσης

(Visited 257 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*