Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα σκουπίδια στη Δονούσα… (φώτος)

σκουπίδια Δονούσα
Newsroom
19/04/2022 19:24
 
 
 

 

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα σκουπίδια στη Δονούσα, τη στιγμή που το Πάσχα πλησιάζει και το νησί είναι «φορτωμένο» με απορρίμματα και κάδους να ξεχειλίζουν.

σκουπίδια Δονούσα

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του naxostimes.gr -που απέστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες- οι κάδοι έχουν γεμίσει και κανείς δεν ενδιαφέρεται να διατηρηθεί το νησί καθαρό, πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που ενόψει του Πάσχα η Δονούσα γεμίζει με επισκέπτες. Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, «η σύμβαση του οδηγού του απορριμματοφόρου έχει λήξει, δεν έχει ανανεωθεί ακόμα και μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει προσληφθεί άλλος οδηγός ώστε να καλύψει το κενό».

σκουπίδια Δονούσα

«Το αποτέλεσμα είναι αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες, με τους κάδους σε όλες τις γειτονιές να ξεχειλίζουν, ενώ Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται περισσότερος κόσμος στο νησί, οπότε η κατάσταση, αναμένεται να χειροτερέψει».

σκουπίδια Δονούσα

Οι αρμόδιοι του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα πρέπει άμεσα να επιλύσουν το θέμα και να φροντίζουν ώστε να μην εγκαταλείπονται με αυτό τον τρόπο τα μικρά νησιά του δήμου.

σκουπίδια Δονούσα

(Visited 567 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*