Επιμελητήριο Κυκλάδων: Διεξαγωγή σεμιναρίου Τεχνικού Ασφαλείας τον Σεπτέμβριο στο Κουφονήσι

Newsroom
16/05/2022 17:32
 
 
 

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του για την υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο επιμορφωτικό πρόγραμμα σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας που θα πραγματοποιηθεί στο Κουφονήσι τον Σεπτέμβριο2022.

Κάθε εργοδότης που απασχολεί προσωπικό έχει τη δυνατότητα, εφόσον επιμορφωθεί, να ασκεί ο ίδιος τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή του. Διαφορετικά είναι απαραίτητο να έχει εξωτερικό συνεργάτη για όσο διάστημα απασχολεί προσωπικό.

Στο νησί του Κουφονησίου, θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα διάρκειας 2 ημερών (10 ωρών) για τους κλάδους εμπορίου και παροχής υπηρεσιών και όσοι εργοδότες επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως.

Όσοι έχουν υποβάλει ήδη αίτηση, θα κληθούν να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που θαλάβουν από το Επιμελητήριο Κυκλάδων με τις ημερομηνίες και αναλυτικό ωράριο παρακολούθησης.

Όσοι δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, καλούνται να υποβάλουν αίτηση έως 1 Ιουνίου 2022 καθώς τα σεμινάρια μπορούν να υποβληθούν τουλάχιστον 60 ημέρες πριν τη διοργάνωσή τους σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να σταλούν στο e-mail info-naxos@cycladescc.gr έως τις 1 Ιουνίου:
1. Συμπληρωμένη αίτηση με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου εργοδότη.
2.  Εικόνα taxis με όλες τις δραστηριότητες.
3. Στοιχεία μητρώου φυσικού/νομικού προσώπου της επιχείρησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: μετά την καταληκτική ημερομηνία 1 ΙΟΥΝΙΟΥ, δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε προσθήκη/τροποποίηση σύμφωνα με τους όρους διεξαγωγής καθώς η υποβολή του προγράμματος γίνεται τουλάχιστον 60 ημέρες πριν την υλοποίησή του προς το Υπουργείο Εργασίας.

Κόστος Συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής καταβάλλεται με την οριστικοποίηση των ημερομηνιών διεξαγωγής και έχει ως εξής:
*70€ | Επιχειρήσεις χαμηλής επικινδυνότητας, Γ’ κατηγορία (διάρκεια 10 ώρες).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ με φυσική παρουσία λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο Νάξου στο τηλέφωνο 2285022767 ή στο e-mail στο info-naxos@cycladescc.gr.

(Visited 135 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*