Φίλιππος Φόρτωμας: Έστειλε βιβλία στα παιδιά των Μικρών Κυκλάδων

Newsroom
05/08/2022 15:00
 
 
 

 

45 μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού σε Σχοινούσα, Δονούσα, Ηρακλειά και Κουφονήσια ήταν οι αποδέκτες ισάριθμων παιδικών βιβλίων που έστειλε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους ευχηθεί καλές διακοπές.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής επίλεξε το βιβλίο «Καλώς ήρθατε στον Πλανήτη Πανδαισία» της συγγραφέως Μαίρης Βαρσάμη, που αποτελεί – όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η ίδια η δημιουργός του – ταξίδι και πρώτη επαφή των μικρών παιδιών με την οικολογία και τη διαφορετικότητα.

Ο κ. Φόρτωμας δήλωσε σχετικά: «Το μεγάλο στοίχημα της σύγχρονης κοινωνίας μας και της γενιάς μας είναι να εκπαιδεύσει τα μικρά παιδιά να αγαπούν και να σέβονται το μεγάλο τους σπίτι, τον πλανήτη Γη και πως αυτή τους η στάση ζωής θα τους εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον, πιο βιώσιμο.

Η συγγραφέας Μαίρη Βαρσάμη στις σελίδες του υπέροχου βιβλίου – μαθήματος ζωής, περνά με τρόπο παραστατικό τα μεγάλα μηνύματα που θέλουμε τα παιδιά μας να κάνουν βίωμα και κτήμα τους. Προσωπικά την ευχαριστώ πολύ! Με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο το χαμόγελο που έφερε αυτό το μικρό δώρο από εμένα στα 45 παιδιά μας. Καλές διακοπές!».

(Visited 218 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*