Κατερίνα Μονογυιού: «Κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των Κουφονησίων»

Newsroom
28/09/2022 10:24
 
 
 

 

Απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με το ποσού των 32.860,60€ για τη δαπάνη προμήθειας αντλίας booster υψηλής πίεσης της υφιστάμενης μονάδας αφαλάτωσης Δ.Κ. Κουφονησίων υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκης.

Η σχετική απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών μας στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του 2022.

Από την πλευρά της, η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κα Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:

«Τα έργα για τη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης των νησιών μας προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και δίνουν αποτελεσματικές λύσεις με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των νησιωτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη που για άλλη μία φορά ανταποκρίνεται στα αιτήματα μου για την έμπρακτη στήριξη των μικρών νησιών στις Κυκλάδες μας».

(Visited 54 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.