Υποψήφια με τον Γ. Χατζημάρκο η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουφονησιωτών

Newsroom
23/08/2023 17:32
 
 
 

 

Την υποψηφιότητα της Στέλλας Ρούσσου στην ΠΕ Νάξου στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου ανακοίνωσε η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Η κα Ρούσσου, μαγείρισσα στο Κουφονήσι, με πολυετή εμπειρία στα κοινά ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουφονησιωτών «Η Κέρος» αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:
«Η καθημερινότητα σε ένα μικρό ακριτικό νησί και τα προβλήματα που αυτή έχει, με ώθησαν στο να θέλω να εργαστώ για τη βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μας, προωθώντας την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την οικονομική ανάπτυξη. Με την πολυετή εμπειρία μου στα κοινά, επιδιώκω να φέρω αποτελεσματικότητα και καινοτομία στις δράσεις της Περιφέρειας μας».

Βιογραφικό Στέλλας Ρούσσου
Η Στέλλα Ρούσσου είναι μαγείρισσα σε επαγγελματικές κουζίνες και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουφονησιωτών «Η Κέρος».

Γεννήθηκε στην Αμοργό, όπου μεγάλωσε και παρακολούθησε σχολείο. Στα 23 της μετακόμισε στο Κουφονήσι, όπου ζει και εργάζεται μέχρι και σήμερα, με τον σύζυγό της, Μιχάλη Πράσινο, και τα δύο τους παιδιά, την Κοραλία, 24 ετών, και τον Γιώργο, 22 ετών.

Μετά το σχολείο, απασχολήθηκε επαγγελματικά για χρόνια με το παραδοσιακό κέντημα, όμως τελικά την κέρδισε η αγάπη της για τη μαγειρική. Γι’ αυτό, τα τελευταία 18 χρόνια εργάζεται ως μαγείρισσα σε επαγγελματικές κουζίνες.

Ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουφονησιωτών «Η Κέρος» εδώ και 10 χρόνια, έχει αναλάβει τη διοργάνωση μεγάλων και προβεβλημένων εκδηλώσεων και έχει συνεργαστεί με πλήθος επίσημων κρατικών και εθελοντικών φορέων.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 212 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*