Νάντια Σαλτερή: Ο ΔΕΔΔΗΕ πρέπει να τηρήσει την δέσμευση του και να λυθούν προβλήματα ηλεκτροδότησης του Κουφονησίου

Newsroom
28/08/2023 11:52
 
 
 

 

Επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κουφονησίου, κύριο Μιχάλη Κωβαίο, είχε η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νάξου με τον Συνδυασμό «Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο», με Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Νικηφόρο Παπανικόλα Νάντια Σαλτερή, για να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης που αντιμετωπίζει το νησί.

Όπως τόνισε ο κύριος Κωβαίος, οι πτώσεις της τάσης του ρεύματος είναι τόσο συχνές και σοβαρές, που το τελευταίο διάστημα καταστρέφονται τα ηλεκτρονικά συστήματα στα ψυγεία, στα air condition, στο μοναδικό βενζινάδικο που υπάρχει στο νησί και σε διάφορες συσκευές, ως εκ τούτου υπάρχουν καθημερινά παράπονα τόσο από τους μόνιμους κατοίκους όσο και από τους τουρίστες που αυτή την περίοδο βρίσκονται στο νησί.

Η κ. Σαλτερή Νάντια τόνισε πως ο ΔΕΔΔΗΕ πρέπει να τηρήσει την δέσμευση του και να ολοκληρωθεί το έργο ενίσχυσης και αναβάθμισης του δικτύου στο Κουφονήσι μέχρι τον Οκτώβριο ειδάλλως οι συνέπειες θα είναι πολύ σοβαρές για τους κατοίκους του μικρού αυτού νησιού, καθώς τουλάχιστον τέσσερις κάτοικοί του, χρειάζονται υποστήριξη με συσκευή οξυγόνου και τυχόν νέα προβλήματα στο δίκτυο θα αποτελέσουν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία τους. Επιπλέον ο τουρισμός που αποτελεί σχεδόν μοναδική πηγή εισοδήματος για τους μόνιμους κατοίκους, θα κινδυνέψει να πληγεί.

Τέλος, δεσμεύτηκε να παρακολουθεί στενά το θέμα τόσο υπό την ιδιότητα της ως Δικηγόρος για να αποζημιωθούν πλήρως οι κάτοικοι για βλάβες και ζημιές που έχουν υποστεί.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 381 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*