Νικήτας Ρουμελιώτης: «Εύχομαι στους νεοεκλεγμένους στο Κουφονήσι, μια καλή και τίμια πενταετία»

Newsroom
15/10/2023 01:00
 
 
 

 

Μήνυμα του Νικήτα Ρουμελιώτη στους εκλεγμένους στο Κουφονήσι:

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι υποστήριξαν την παράταξη μας «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» και να ξεκαθαρίσω πως ο αγώνας μας δεν είχε σκοπό να εκθέσει κανέναν από την παράταξη του Δημήτρη Λιανού στο τοπικό συμβούλιο καθώς όλοι μας είμαστε άτομα του Κουφονησίου και μεγαλωμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον.

Ο σκοπός σίγουρα ταυτίζεται και στις δύο παρατάξεις για το καλό του νησιού μας και μόνο.

Προσωπικά ο δικός μου σκοπός δεν είχε να κάνει με το κομματικό κομμάτι αλλά μόνο με το τοπικό. Με την υποψηφιότητα μου μόνο μου μέλημα ήταν το Κουφονήσι να πάει μπροστά διεκδικώντας από τη δημοτική αρχή για ένα καλύτερο μέλλον του νησιού μας, για την εντοπιότητα που έχει χαθεί, για τον κάθε κάτοικο Κουφονησιώτη/σα που έχει ανάγκες χειμώνα καλοκαίρι.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια ονομαστικά και δημόσια, στην νέα πρόεδρο Κατερίνα Πρασίνου, αξιοσέβαστη στην κοινωνία του νησιού με αρχές, παιδεία και επιτυχημένη επιχειρηματίας στον κλάδο του τουρισμού. Πιστεύω ότι θα υπερασπιστεί άξια το νησί μας και επαγγελματίες/ επιχειρηματίες του. Καλή θητεία Κατερίνα στην νέα σου θέση!
Στον αντιπρόεδρο Ιωάννη Σιμιγδαλά, που είναι καταξιωμένος, θαρραλέος και με ανοιχτό καθαρό λόγο προς όλους, επίσης με επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού αλλά και με εμπειρία στον πρωτογενή τομέα, η συμμετοχή του στα κοινά σίγουρα είναι χρήσιμη! Του εύχομαι μια πενταετία με πολλές διεκδικήσεις και επιτυχίες.

Τέλος εύχομαι καλή θητεία και στο νέο αντιδήμαρχο και νυν πρόεδρο Κουφονησίου Κωβαίο Αντώνη που όλα τα χρόνια με υπομονή προσπάθησε να κρατήσει ισορροπία στον τόπο μας.

Συγχαρητήρια για την εκλογή όλων των νέων μελών της κοινότητας και εύχομαι να βάλουν στόχο και προτεραιότητα το καλό του νησιού, των κατοίκων και επιχειρηματιών του και να τα καταφέρουν.
Εύχομαι να έχετε μια καλή και τίμια πενταετία!

Νικήτας Ρουμελιώτης

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 347 times, 1 visits today)
Latest Post

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*