Μέλη της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος οι πρόεδροι Δονούσας και Ηρακλειάς

Newsroom
30/09/2020 00:34
 
 
 

Μέλη της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος αποτελούν πλέον οι πρόεδροι Δονούσας και Ηρακλειάς κ.κ. Χρήστος Σιγάλας και Δημήτρης Γαβαλάς.

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος, η οποία μετρά έξι χρόνια δράσης σε όλη την Ελλάδα, αποτελείται από εκατοντάδες νέους αιρετούς (περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, επάρχους και αντιδημάρχους από το Καστελόριζο ως την Θράκη και από την Κέρκυρα ως την Κρήτη). Για ακόμη μια συνεχίζει τις πανελλαδικές παρεμβάσεις της, με την πεποίθηση πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών.

«Καλωσορίζουμε τους κ.κ. Σιγάλα και Γαβαλά στην πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία που έχει γίνει στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, με παρέμβαση σε όλη την Ελλάδα και με τους νέους μπροστά» δήλωσε εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος ο πρόεδρος της Νεκτάριος Καλαντζής.

(Visited 90 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.