Κουφονήσι: Ξεπέρασε το 90% η συμμετοχή στον εμβολιασμό

Newsroom
26/04/2021 15:11
 
 
 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή των Βαΐων, η πρώτη φάση του καθολικού εμβολιασμού στο Κουφονήσι όπου η συμμετοχή των πολιτών ξεπέρασε το 90%.

Οι εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν στο Κουφονήσι στο πλαίσιο του προγράμματος «Ελευθερία», παρουσία του Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Χρήστου Ροϊλού, ο οποίος μετέβη στο νησί συνοδευόμενος από το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό, το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας Ανδρέα Πλεμμένου, τη Διευθύντρια Ν.Υ Δρ. Όλγα Μοδινού και την Αν. διοικήτρια του νοσοκομείου Νάξου Καλίτσα Φραγκίσκου.

Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα και όλες τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας ενώ καθοριστική ήταν η ενίσχυση σε νοσηλευτικό προσωπικό από το εμβολιαστικό κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου «Ασκληπιείο Βούλας».

«Η οργάνωση, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός έφεραν χαμόγελα αισιοδοξίας στους κατοίκους για τη σταδιακή μετάβαση στην κανονικότητα» σημειώνει ο πρόεδρος Κουφονησίου Αντώνης Κωβαίος ο οποίος ευχαριστεί «από καρδιάς» τους κατοίκους του νησιού για την άριστη συνεργασία αλλά και όσους «αγκάλιασαν αυτή την υπερπροσπάθεια».

Ο κ. Κωβαίος ιδιαίτερα ευχαριστεί το ιατρικό προσωπικό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Κουφονησίων, το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων το ΑΤ Κουφονησίου, το Λιμεναρχείο Νάξου και το προσωπικό του λιμενικού σκάφους διακομιδών καθώς και τον κ. Στέλιο Θεοχαρίδη, τον Ελευθέριο Πράσινο, την Αικατερίνη και τον Ρουσσέτο Πράσινο για τη θερμή φιλοξενία.

(Visited 794 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*