Ακυρώθηκαν δρομολόγια επειδή ο καπετάνιος… ήταν μεθυσμένος

Newsroom
12/09/2022 16:35
 
 
 

Τρία δρομολόγια από Θάσο για Κεραμωτή Καβάλας και πίσω ακυρώθηκαν την Κυριακή, για λόγο σίγουρα… πρωτότυπο.

Σύμφωνα με το proininews.gr, τα δρομολόγια Κεραμωτή – Θάσος – Κεραμωτή δεν έγιναν επειδή ο καπετάνιος του φέρι μποτ ήταν μεθυσμένος!

Μάλιστα το αλκοτέστ που του έγινε ήταν με παραγγελία της εισαγγελικής αρχής, η οποία είχε ενημερωθεί για τη μέθη του καπετάνιου. Το φέρι μποτ ξεκίνησε πάλι όταν το αλκοτέστ ήταν εντάξει.

Το Λιμενικό έχει σχηματίσει δικογραφία.

Η σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού

Στη σύλληψη του Πλοιάρχου Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στη ν. Θάσο προέβησαν μεσημβρινές ώρες χθες στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θάσου, για παράβαση του άρθρου 233 του Κ.Δ.Ν.Δ. 187/73, σε συνδυασμό με το άρθρο 42 του Κ.Ο.Κ.

Συγκεκριμένα ενημερώθηκε η ανωτέρω Λιμενική Αρχή για περιστατικό μέθης του ανωτέρω, ενώ σε επανειλημμένες κλήσεις στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και σε αναζήτησή του στο πλοίο, δεν ανταποκρινόταν.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, ενώ τα προγραμματισμένα δρομολόγιά του δεν εκτελέστηκαν και οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους από έτερα δρομολογημένα πλοία.

(Visited 2.410 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.