Χωρίς προβλήματα η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής

Newsroom
24/12/2022 11:14
 
 
 

 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται και σήμερα η επιβατική κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ το λιμενικό σώμα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων των Χριστουγέννων.

Σημειώνεται ότι οι επιβάτες που ταξιδεύουν σήμερα καλό είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους. Θα πρέπει επίσης, να γνωρίζουν ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της πανδημίας της covid.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα παραμονή Χριστουγέννων 7 απόπλοι πλοίων, 4 από τη Ραφήνα και ένας από το Λαύριο.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των ταξιδιωτών που προτίμησε να έρθει από τα νησιά στην πρωτεύουσα για Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Ναυτιλίας, χθες Παρασκευή 23/12 από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 12 αναχωρήσεις πλοίων ενώ ταξίδεψαν για διάφορα νησιά του Αιγαίου 9.384 επιβάτες. Επίσης, στο ίδιο λιμάνι κατέπλευσαν 10 πλοία με 12.726 επιβάτες.

Από το λιμάνι της Ραφήνας έγιναν 5 απόπλοι πλοίων με 1.295 επιβάτες ενώ κατέπλευσαν επίσης 5 πλοία με 1.979 επιβάτες.

Από το λιμάνι του Λαυρίου αναχώρησαν 4 πλοία με 259 επιβάτες ενώ κατέπλευσαν εξάλλου 3 με 579 επιβάτες.

(Visited 113 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*