Εξαγορά κρουαζιερόπλοιου από τον Μάριο Ηλιόπουλο της SeaJets

Newsroom
08/02/2023 20:17
 
 
 

 

Σε μία ακόμη επιχειρηματική κίνηση, στο φόντο των τελευταίων εξελίξεων στη MIG προχώρησε ο επικεφαλής της SEAJETS, Μάριος Ηλιόπουλος, υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης, εξαγοράζοντας το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Magica.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο μέχρι πρότινος ανήκε στον στόλο της ιταλικής εταιρείας Costa Cruises, κατασκευάστηκε το 2004 και μπορεί να φιλοξενήσει στις 1.359 καμπίνες του έως και 4.000 επιβάτες και 1.068 μέλη πληρώματος. Το εν λόγω πλοίο προσθέτει σημαντική αξία στα 5 κρουαζιερόπλοια του στόλου της SEAJETS και εδραιώνει τη θέση της ως σημαντικού παίκτη στη Μεσόγειο και στην παγκόσμια βιομηχανία κρουαζιέρας.

Με αυτή την εξαγορά, η SEAJETS ενισχύει έτι περαιτέρω τη θέση της στην ελληνική ακτοπλοΐα, αλλά και στον κλάδο κρουαζιέρας, έχοντας δημιουργήσει τον μεγαλύτερο στόλο κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα και τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως. Το ναυτιλιακό μεσιτικό γραφείο που ανέλαβε τη συναλλαγή ήταν η Masters Shipping.

 

Πηγή: euro2day.gr

(Visited 189 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.