VIDEO: Το Blue Star Delos στη Νάξο μετά από 9 μέρες αποκλεισμού του νησιού

blue star Delos nyxta 8
admin
10/12/2016 21:52
 
 
 

 

Στις 6:10 το απόγευμα του Σαββάτου, αφίχθη το πρώτο πλοίο στη Νάξο, μετά από 9 μέρες αποκλεισμού λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Το Blue Star Delos αναχώρησε από τον Πειραιά στη 1:00 το μεσημέρι μεταφέροντας κυρίως προϊόντα, με νταλίκες και φορτηγά. Προφανώς όσοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν δεν ήταν προετοιμασμένοι για το παραπάνω δρομολόγιο αφού η απεργία της ΠΝΟ έληξε νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο (Κυριακή 6:00 το πρωί), κι έτσι μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν ήταν και πολλοί οι επιβάτες που πρόλαβαν να ταξιδέψουν.

blue star Delos nyxta 3

Το πλοίο πραγματοποίησε το δρομολόγιο Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Ίος-Σαντορίνη μεταφέροντας τουλάχιστον ένα μέρος από προϊόντα απαραίτητα για τα νησιά… 

blue star Delos nyxta 4

Υπολογίζεται ότι τα δρομολόγια της Κυριακής τόσο από Πειραιά προς τα νησιά όσο και από τα νησιά των Κυκλάδων θα είναι ασφυχτικά γεμάτα προκειμένου να ταξιδέψουν κυρίως προϊόντα και φάρμακα τα οποία είχαν εκλείψει από τα νησιά μετά την πολυήμερη απεργία των ναυτικών που κράτησαν τα καράβια δεμένα στα λιμάνια αποκόπτοντας τη σύνδεση των νησιών με την ηπειρωτική χώρα. 

Δείτε την άφιξη του Blue Star Delos στη Νάξο μετά από 9 μέρες αποκλεισμού του νησιού λόγω της απεργίας της ΠΝΟ:

{youtube}1XKcT33D7qM{/youtube}

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*