Αρνητικός στον κορωνοϊό ο ναυτικός του Blue Star Mykonos

Blue Star Mykonos
Newsroom
12/03/2020 18:39
 
 
 

 

Αρνητικός στον κορωνοϊό είναι ο εργαζόμενος στο πλοίο Blue Star Mykonos, που θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα και αποβιβάστηκε από το πλοίο, πριν αυτό αποπλεύσει από την Καβάλα.

Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενημερώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας ότι το αποτέλεσμα του ελέγχου του Έλληνα ναυτικού μέλους του πληρώματος του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Blue Star Mykonos» στον κορωνοϊό είναι αρνητικό.

Υπενθυμίζεται ότι το πλοίο παρέμεινε για αρκετές ώρες σε καραντίνα στο λιμάνι της Λήμνου, πριν αποπλεύσει σήμερα το μεσημέρι προς τους επόμενους προορισμούς.

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι η Αttica Group, κατόπιν οδηγιών του ΕΟΔΥ και σε συνεννόηση με τις λιμενικές αρχές, το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι της Λήμνου στις 15.00 προκειμένου να εκτελέσει το υπόλοιπο του δρομολογίου του για Μυτιλήνη-Οινούσσες-Χίο-Βαθύ Σάμου-Καρλόβασι-Φούρνοι-Αγ. Κήρυκο-Μύκονο-Σύρο-Πειραιά.

Όπως προσθέτει επίσης η εταιρεία, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, το πλοίο δεν θα επιβίβαζε επιβάτες από τους λιμένες αναχώρησης.

(Visited 122 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*