Blue Star Delos: Ξεκίνησε τα καθημερινά του δρομολόγια στην Παροναξία …με μειωμένη ταχύτητα

Blue Star Delos
Newsroom
01/06/2020 14:08
 
 
 

 

Ξεκίνησε από σήμερα (Δευτέρα 1η Ιουνίου) τα καθημερινά του δρομολόγια στην Παροναξία το Blue Star Delos.

Το αγαπημένο πλοίο της γραμμής θα ξεκινάει κάθε πρωί στις 7:25 από τον Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη. Το πλοίο, εκτάκτως σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη «πιάνει» και Σύρο, δηλαδή το δρομολόγιο διαμορφώνεται Πειραιάς-Σύρος-Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη.

Όπως σημειώνει στο naxostimes.gr το κεντρικό πρακτορείο της εταιρείας στη Νάξο ZAS TRAVEL, το Blue Star Delos -προσωρινά τουλάχιστον- θα πραγματοποιεί το παραπάνω δρομολόγιο με μειωμένη ταχύτητα, προφανώς για να καίει λιγότερα καύσιμα, αφού αφενός δεν προβλέπεται η αυξημένη επιβατική κίνηση προηγούμενων χρόνων και αφετέρου σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν θα μπορεί το πλοίο να ταξιδεύει με αυξημένη πληρότητα.

Συγκεκριμένα, ώρα άφιξης στα νησιά θα είναι κατά μια ώρα αργότερα. Συγκεκριμένα, στη Νάξο, αντί 12:40 που έφτανε άλλες φορές, τώρα θα φτάνει 13:40.

Εισιτήρια για Νάξο

Σε ότι αφορά τις τιμές εισιτηρίων, μετά τη μείωση του ΦΠΑ, διαμορφώνονται ως εξής:

Special Economy (προσφορά σε περιορισμένο αριθμό) στα 27.50 ευρώ
Οικονομική θέση 34 ευρώ
Αριθμημένο Κάθισμα 38.50 ευρώ
Διακεκριμένη θέση 47.50 ευρώ
ΙΧ στα 83 ευρώ (ή 58 ευρώ με κάρτα SeaSmiles)
Μοτοσυκλέτα 23 ευρώ

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το κεντρικό πρακτορείο της Blue Star Ferries στη Νάξο ZAS TRAVEL, με τα νέα δεδομένα στα ακτοπλοϊκά ταξίδια, τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται πλέον αλλά μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας (open date) και τα χρήματα επιστρέφονται μετά από 18 μήνες, μόνον εφόσον δεν ταξιδέψει ο επιβάτης.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι πριν την επιβίβαση θα πρέπει οι επιβάτες να υποβάλουν το ειδικό έντυπο το οποίο θα μπορούν να έχουν συμπληρώσει και από πριν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ:

(Visited 5.355 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*