VIDEO: Ξεκίνησε τα δρομολόγια του το WorldChampion Jet – Η πρώτη άφιξη στη Νάξο (φώτος)

Newsroom
03/07/2020 14:15
 
 
 

 

Ξεκίνησε από σήμερα Παρασκευή τα δρομολόγια του για τις Κυκλάδες ο «πρωταθλητής του κόσμου» WorldChampion Jet που θα συνδέει καθημερινά το λιμάνι του Πειραιά με νησιά των Κυκλάδων.

Το ταχύπλοο της Sea Jets ξεκίνησε το πρωί στις 7:00 από τον Πειραιά με προορισμό τα νησιά Σύρος-Μύκονος-Πάρος-Νάξος-Ίος- Σαντορίνη, δρομολόγιο που θα εκτελεί καθημερινά (σε χρόνο ρεκόρ) καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Σήμερα -πρώτη άφιξη του πλοίου στο νησί της Νάξου- όπως αναφέρει στο naxostimes.gr το πρακτορείο που εκπροσωπεί το πλοίο «Passenger Tours (SeaJets office)» στη Νάξο, αποβιβάστηκαν περίπου 150 επιβάτες και 10 Ι.Χ.


Διαβάστε επίσης: Τα ταχύπλοα της SEAJETS επιστρέφουν στο Αιγαίο


Οι επιβάτες που επιβιβάστηκαν από τη Νάξο στο ταχύπλοο της SEAJETS θερμομετρήθηκαν στο λιμάνι και ξεκίνησαν το ταξίδι τους για τον επόμενο προορισμό.

«Το θετικό είναι ότι σήμερα με τα πλοία της γραμμής συνολικά έφτασαν στο νησί για πρώτη φορά γύρω στους 150 αλλοδαπούς τουρίστες» σημείωσε ο κ. Δημήτρης Δενδρινός.

Το μοναδικό ταχύπλοο στην Παροναξία

Με δεδομένο ότι φέτος λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία του κορωνοϊού το WorldChampion Jet είναι το μοναδικό ταχύπλοο που θα συνδέει τα νησιά με τον Πειραιά αυτό το καλοκαίρι αφού στις γραμμές δεν έχουν μπει φέτος τα High Speed.

Να σημειωθεί ότι στις Κυκλάδες έχουν δρομολογηθεί επίσης τα πλοία της SEAJETS Sifnos Jet, Super Jet και Naxos Jet.

Tο Sifnos Jet θα πραγματοποιεί ενδοκυκλαδικά δρομολόγια ως εξής:

Το πλοίο θα ξεκινά το πρωί στις 8:00 από τη Μήλο για Σίφνο-Πάρο-Νάξο (10:40)-Μύκονο και επιστροφή για Νάξο-Αμοργό-Κουφονήσια-Σαντορίνη-Φολέγανδρο-Μήλο.

 

(Visited 1.176 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*