Blue Star Ferries: Έκπτωση 50% στους νέους φοιτητές και τις οικογένειες τους

Newsroom
06/09/2020 01:46
 
 
 

 

Με έκπτωση 50% θα μπορούν να ταξιδεύουν οι φοιτητές και οι οικογένειες τους με τα πλοία της Blue Star Ferries, έως ότου αποκτήσουν τη φοιτητική τους ταυτότητα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η Blue Star Ferries, στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020, έως ότου αποκτήσουν τη φοιτητική τους ταυτότητα, παρέχει έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών, για τις πρώτες τους μετακινήσεις, για την εγγραφή τους και την εύρεση κατοικίας.

Η ίδια έκπτωση ισχύει και για τις οικογένειες αυτών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020» ή φωτοτυπίας αυτού.

Κυκλάδες – Δωδεκάνησα – Βόρειο Αιγαίο – Σποράδες – Σαρωνικός – Κρήτη

Για την Κρήτη, παρέχεται επιπλέον έκπτωση στα ΙΧ και στις μοτοσυκλέτες, 50% στη γραμμή Χανίων και 20% στη γραμμή Ηρακλείου.

Παρατηρήσεις:

• Η έκπτωση ισχύει από την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έως και 31/10/2020.
• Η έκπτωση δεν ισχύει για καμπίνες LUX.
• Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.
• Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζομένου ή φωτοτυπίας αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.
• Η έκπτωση παρέχεται ΚΑΙ στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση Επιτυχούς Εισαγωγής).

(Visited 516 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*