Έρχεται το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ στην Παροναξία και μας πάει… Καβάλα

admin
08/12/2015 20:04
 
 
 

Μεγάλη έκπληξη και μάλιστα ευχάριστη για τις Κυκλάδες και ειδικότερα για τη Νάξο και την Πάρο, τα καλοκαιρινά δρομολόγια των πλοίων της HELLENIC SEAWAYS!

Όπως ανάρτησε η εταιρία στην ιστοσελίδα της, το καλοκαίρι του 2016 πρόκειται να συνδέσει τη Νάξο για πρώτη φορά με τα νησιά Χίο – Μυτιλήνη – Λήμνο αλλά και την Καβάλα! Με το δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ συνδέεται επίσης μετά από χρόνια η Παροναξία με την Πάτμο.

Αναλυτικότερα: 

Το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ στις 13 Ιουνίου θα ξεκινήσει το δρομολόγιο: Πειραιάς – Πάρος – Νάξος – Πάτμος – Άγιος Κήρυκος – Βαθύ – Χίος – Μυτιλήνη – Λήμνος – Καβάλα δρομολόγιο που θα διαρκέσει έως τις 25 Αυγούστου 2016.

Σε ότι αφορά στα ταχύπλοα της εταιρίας, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό πρακτορείο της HELLENIC SEAWAYS στη Νάξο Naxos Tours, το HIGH SPEED 4 επανέρχεται στο δρομολόγιο Πειραιάς – Πάρος – Νάξος – Κουφονήσι – Αμοργό και το HIGH SPEED 5 θα εκτελεί το δρομολόγιο Ηράκλειο – Σαντορίνη – Ίο – Πάρο – Μύκονο. Το HELLENIC WIND θα εκτελεί το δρομολόγιο Ραφήνα – Τήνο – Μύκονο – Πάρο – Ίο – Σαντορίνη. 

Τα ταχύπλοα FLYING CAT 3 και 4 θα δρομολογηθούν στις δυτικές Κυκλάδες. 

Σε ότι αφορά το νέο απόκτημα της HELLENIC SEAWAYS “IONIAN QUEEN” όπως όλα δείχνουν θα δρομολογηθεί στη γραμμή της Βενετίας.  

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*