VIDEO: Τα μποφόρ δυσκόλεψαν το ταξίδι των εκδρομέων στα νησιά

admin
14/03/2016 22:59
 
 
 


Δεν ήταν σύμμαχος μέχρι …τέλους του τριημέρου της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας ο καιρός, αφού από το

απόγευμα της Κυριακής επιδεινώθηκε στα νησιά των Κυκλάδων, με βροχές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. 

Οι κακές καιρικές συνθήκες στάθηκαν αφορμή να ματαιωθούν αρκετά δρώμενα που ήταν προγραμματισμένα στα χωριά της Νάξου, χωρίς αυτό όμως να πτοεί κατοίκους και επισκέπτες, που μπορεί να μην πέταξαν χαρταετό, αλλά… το διασκέδασαν σε κλειστούς χώρους συνεχίζοντας το χορό και το φαγοπότι με σαρακοστιανούς παραδοσιακούς Ναξιώτικους μεζέδες και την Καθαρά Δευτέρα. 

Η κακοκαιρία και οι θυελλώδεις άνεμοι ωστόσο, που έπνεαν στο Αιγαίο δυσκόλεψαν το ταξίδι όσων επισκέφτηκαν τα νησιά αυτές τις ημέρες. Αρκετοί μάλιστα ήταν αυτοί που άλλαξαν τα εισιτήρια τους αναβάλλοντας το ταξίδι τους παρατείνοντας παράλληλα -λόγω καιρού- για ακόμα μια ημέρα τις σύντομες διακοπές τους.  
Βέβαια, πολύς ήταν ο κόσμος που ταξίδεψε από τη Νάξο και την Καθαρά Δευτέρα παρά το γεγονός ότι οι άνεμοι έπνεαν με ένταση 8 μποφόρ! 
Το naxostimes.gr ήταν στο λιμάνι της Νάξου τη Δευτέρα το απόγευμα και η κάμερα κατέγραψε την αναχώρηση του πλοίου προς Πάρο-Πειραιά… 

{youtube}vCy1BvDGncs{/youtube}

Αρκετός είναι ο κόσμος που θα ταξιδέψει και την Τρίτη, όπου οι προβλέψεις της ΕΜΥ κάνουν λόγο για εξασθένηση των ανέμων που θα πνέουν βόρειοι 5-7 μποφόρ με περαιτέρω εξασθένηση. 

Ειδήσεις: Νάξος

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*