Συλλήψεις για κακομεταχείριση ζώου, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πλαστογραφία

Σύλληψη 51χρονου για κακομεταχείριση αλόγου
Newsroom
08/09/2022 16:18
 
 
 

Τέσσερις συλλήψεις πραγματοποίησαν χθες και σήμερα σε Σίφνο, Μήλο και Σαντορίνη οι αστυνομικές αρχές των τριών νησιών, ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Σαντορίνη.

Πιο συγκεκριμένα:

*Στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 το πρωί συνελήφθη στη Σίφνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, 57χρονος ημεδαπός, ο οποίος διατηρούσε ιπποειδές σε αγροτεμάχιο έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά του.

*Στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 το βράδυ συνελήφθη στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 61χρονος ημεδαπός, ο οποίος – σύμφωνα με σχετική καταγγελία – μεσημβρινές ώρες προέβη σε ασελγείς ενέργειες σε βάρος 29χρονης.

*Στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 18 και 26 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

*Στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 στις 03.30 τα ξημερώματα, στην επαρχιακή οδό Φηρών – Ημεροβίγλι, τετράτροχη μοτοσυκλέτα οδηγούμενη από 35χρονο αλλοδαπό εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε παρακείμενο τοιχίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.

(φωτό αρχείου)

(Visited 778 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*