Χρύσα Καραγιάννη: Η Σύρος έχει μετατραπεί στον φτωχό συγγενή των Κυκλάδων

Newsroom
01/10/2023 00:28
 
 
 

 

Δελτίο Τύπου της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χρύσα Καραγιάννη

Η υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών είναι η χειρότερη μορφή αλαζονείας που μπορεί να επιδείξει ένας πολιτικός. Η Περιφερειακή Αρχή του κ. Χατζημάρκου με συνεχή δελτία τύπου και υποκρυπτόμενες προεκλογικές εκδηλώσεις, υπό τον μανδύα των συνεντεύξεων τύπου, προσπαθεί να πείσει τους πολίτες της Σύρου ότι έχει πρόγραμμα και σχέδιο για το νησί.

Με αρκετό σκεπτικισμό πληροφορηθήκαμε εσχάτως, ότι μετά το πέρας ΔΥΟ θητειών της παρούσας περιφερειακής αρχής, θα ξεκινήσουν έργα ασφαλτόστρωσης στον πολύπαθο δρόμο του Κινίου και πως ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης θα παρουσιάσει σε τριασδιάστατο μοντέλο την μελέτη για τον πολυχώρο στο Μάννα, που θα περιλαμβάνει συνεδριακό κέντρο και χώρους αθλητισμού.

Η κρυφή ελπίδα ότι τα συγκεκριμένα έργα δεν θα αποτελέσουν μόνο προεκλογικές εξαγγελίες αναμένεται να διαψευστεί ξανά από την πραγματικότητα, αφού και με υπαιτιότητα της ήδη για ΕΝΝΕΑ χρόνια περιφερειακής αρχής, η Σύρος έχει μετατραπεί στον φτωχό συγγενή των Κυκλάδων.

Άλλωστε η Ερμούπολη αποτελεί μόνο τυπικά την έδρα της Περιφέρειας την οποία ο νυν περιφερειάρχης επισκέπτεται καθώς φαίνεται μόνο στον ελεύθερο χρόνο του και για προεκλογικούς λόγους.

Για αυτό καλούμε τους πολίτες της Σύρου να υποστηρίξουν την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χρύσα Καραγιάννη προκειμένου να επανέλθει το νησί μας και όλη η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε τροχεία ανάπτυξης και αναστροφής της καθοδικής του πορείας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 169 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*