Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕ Κυκλάδων της Περιφέρειας: Συμμετέχουν στην παναιγαιακή κινητοποίηση για την Υγεία

Newsroom
03/11/2023 14:19
 
 
 

 

Στην κινητοποίηση – συγκέντρωση Σωματείων και Συλλόγων από τα νησιά του Αιγαίου στο Υπουργείο Υγείας τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 18:00 συμμετέχει και ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου του Νομού Κυκλάδων.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου και των κατοίκων στις Κυκλάδες που διεκδικούν την αντιστροφή της υποβάθμισης του Νοσοκομείου, ως ελάχιστη υποχρέωση προς τα μέλη του, τις οικογένειές τους και γενικότερα προς όλους τους πολίτες.

Ταυτόχρονα, καλεί όλους τους Κυκλαδίτες και όλους τους νησιώτες που ζουν σε Αθήνα και Πειραιά να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

«Απαιτούμε την αντιστροφή της τραγικής υποβάθμισης του Νοσοκομείου . Απαιτούμε ΑΜΕΣΗ επιστροφή του ελικοπτέρου αεροδιακομιδών το οποίο εδώ και 2 μήνες είναι εξαφανισμένο χωρίς να έχει δοθεί καμία απάντηση, τόσο προς τους πολίτες όσο και προς τις Αρχές του τόπου, Περιφερειακές, Δημοτικές και Βουλευτές Κυκλάδων για το που βρίσκεται και αν και πότε θα επιστρέψει… με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις διακομιδές των νησιωτών…» τονίζει ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου του Νομού Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου για τη συμμετοχή στην κινητοποίηση

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*