Ένα ξενοδοχείο των Κυκλάδων ανάμεσα στα καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2020

Parilio ξενοδοχείο στην Πάρο
Newsroom
22/02/2020 23:29
 
 
 

 

Ένα ξενοδοχείο στην Πάρο είναι ανάμεσα στις επιλογές του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού Travel & Leisure των καλύτερων νέων ξενοδοχείων στον κόσμο για το 2020.

Το σχετικό άρθρο του T+L, το οποίο συντάχθηκε βάσει των απόψεων των έμπειρων συντακτών του, περιλαμβάνει το ξενοδοχείο Parilio στα καλύτερα νέα της φετινής χρονιάς.

Είναι μέλος των Design Hotels και αποτελείται από 33 σουίτες. Δημιουργήθηκε από την Κάλια Κωνσταντινίδου και τον Αντώνη Ηλιόπουλο στις βόρειες ακτές του νησιού και χαρακτηρίζεται από τη διαχρονική απλότητα της Πάρου. Η αθηναϊκή εταιρία Interior Design, Laboratorium, η οποία ανέλαβε το πρότζεκτ, εμπνεύσθηκε από την ξεχωριστή αρχιτεκτονική του νησιού και τον ολιστικό σχεδιασμό του brand κατά τη δημιουργία του οπτικού κόνσεπτ του ξενοδοχείου.

Η ονομασία του ξενοδοχείου προέρχεται από το συνδυασμό του ονόματος Πάρος και της λέξης Ήλιος. Η διακόσμηση προέρχεται από τη Β. Αφρική και η αρχιτεκτονική του ξεχωρίζει για τους θόλους και την πυκνή τοιχοποιία, που παραπέμπουν στις παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής σπιτιών στο νησί και δημιουργούν την αίσθηση της κάθαρσης.

Το εστιατόριο Mr. E διαθέτει μενού με φρέσκο ψάρι και εποχιακή ελληνική και μεσογειακή κουζίνα εμπνευσμένη από τη φύση του νησιού.

Πηγή: protothema.gr

(Visited 1.060 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*