Λιμεναρχείο Νάξου: Αντικατάσταση παλαιού τύπου άδειας χειριστή ταχύπλοου σκάφους – Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις

Newsroom
22/02/2021 15:18
 
 
 

 

Η Λιμενική Αρχή Νάξου, ενημερώνει τους πολίτες που έχουν στην κατοχή τους παλαιού τύπου άδεια χειριστή ταχύπλοου σκάφους (ροζ χρώματος έντυπο), όπως υποχρεούνται να προβούν στην αντικατάσταση αυτής, με νέου τύπου (μπλε χρώματος, πλαστική κάρτα) έως την 31-12-2021.

Η διαδικασία αντικατάστασης (υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών), διεκπεραιώνεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-ΔΛΑ: ΕΔΩ (Κατηγορίες Αιτήσεων –> Άδεια Χειριστή Ταχύπλοου Σκάφους).

Μόνο σε περίπτωση που καθίσταται αδύνατη η είσοδος στην παραπάνω εφαρμογή, οι ενδιαφερόμενοι θα προσέρχονται στη Λιμενική Αρχή Νάξου, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο: 2285022300, Γραφείο Λιμενικής Αστυνομίας.

«Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και φρονούμε ότι η προσπάθεια αυτή που καταβάλλεται από την Υπηρεσία μας για την ενημέρωση των πολιτών και την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού, να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό» σημειώνει το Λιμεναρχείο Νάξου.

(Visited 338 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.