Γιατί ανέβηκαν στο ρινγκ οι δυο αντιπεριφερειάρχες;

admin
02/02/2015 10:19
 
 
 

Φόρεσαν γάντια του μποξ και ανέβηκαν στο ρινγκ… οι δυο Γιάννηδες της Περιφέρειας!!! Και μην πάει ο νους σας στο κακό!!!

Ανέβηκαν, όχι για να αναμετρηθούν ούτε γιατί είχαν "να χωρίσουν" κάτι, αλλά …στο πλαίσιο των επισκέψεων που έκαναν σε αθλητικά σωματεία και χώρους άθλησης της Ρόδου από κοινού!

Ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης και ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαργαρίτης, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, μεταξύ άλλων πραγματοποίησαν προγραμματισμένη συνάντηση με το σύλλογο πυγμαχίας «Σταυρός» στον Προφήτη Αμώ, όπου προπονητές και αθλητές του σωματείου πραγματοποίησαν προπόνηση και αγώνες επιδείξεως.

Έτσι δεν έχασαν την ευκαιρία και ανέβασαν τους κ.κ. Μαργαρίτη και Φλεβάρη στο ρινγκ, με τον προπονητή κ. Στατιού να τους μυεί στα βασικά σημεία τεχνικής της πυγμαχίας. Ποτέ δεν ξέρεις… ίσως κάποια στιγμά να τους φανούν χρήσιμα τα όσα τους δίδαξε έστω και για λίγο ο κ. Στατιού!! 

Οι αντιπεριφερειάρχες επαίνεσαν την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών και την τεχνική κατάρτιση των προπονητών, καθώς και τις σπουδαίες επιτυχίες του σωματείου σε πανελλήνιο επίπεδο. Στόχος του σωματείου είναι η διοργάνωση διεθνών αγώνων καθώς και πανελληνίων τουρνουά στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας και ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαργαρίτης, υποσχέθηκε την πλήρη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ευχήθηκε το επόμενο τουρνουά να πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας, ζητώντας από τη διοίκηση του Σωματείου να κινηθεί οργανωτικά και από τους αθλητές να προπονηθούν ακόμη σκληρότερα. 

 

 

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*