«Μόνος» ο Δημήτρης Λιανός στο κέρασμα για την 25η Μαρτίου στο δημαρχείο Νάξου

Newsroom
26/03/2022 00:18
 
 
 

 

Αμέσως μετά την παρέλαση και την παρουσίαση της έκθεσης ξυλόγλυπτων πορτραίτων Ηρώων της Επανάστασης του 1821, ακολούθησε κέρασμα στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Νάξου…

Εκεί ήταν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, ο έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, ο επικεφαλής της μειοψηφίας Λεονάρδος Χατζηανδρέου με τους δημοτικούς συμβούλους του Γιώργο Μανδηλαρά και Αντώνη Πιτταρά, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γκούφας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νάξου Μάκης Μαυρογιάννης, ο πολιτευτής Κυκλάδων του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Βλασερός, εκπρόσωποι της εκκλησίας, εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ καθώς και των αρχών του τόπου.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση και συζητήθηκε είναι το γεγονός ότι ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός ήταν απελπιστικά μόνος, αφού σχεδόν κανένας από τους αντιδημάρχους και γενικότερα την παράταξη του δεν ήταν στο πλάι του.

Τόσο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, όσο και οι αντιδήμαρχοι Μανώλης Πολυκρέτης, Βαγγέλης Κατσαράς και Βαγγέλης Παντελιάς ενώ αρχικά ήταν στην έκθεση ξυλόγλυπτων, στη συνέχεια αποχώρησαν αθόρυβα χωρίς να συμμετέχουν στην εκδήλωση με τα κεράσματα αφήνοντας μόνο του τον επικεφαλή της παράταξης τους και δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό.

Εκεί σίγουρα δε βρίσκονταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Νίκος Βαθρακοκοίλης και Νίκος Σέργης ούτε ο Δημήτρης Μανιός (ο οποίος προφανώς θα συμμετείχε στις εκδηλώσεις στο Φιλώτι) ο και οι αντιδήμαρχοι των Μικρών Κυκλάδων που σίγουρα βρίσκονταν στους εορτασμούς της εθνικής μας επετείου στα νησιά τους.

Αυτό πάντως που σχολιάζονταν έντονα στα «πηγαδάκια» είναι ότι μάλλον υπάρχουν σοβαρά προβλήματα συνοχής και γκρίνια στην παράταξη του δημάρχου κάτι που ήταν ολοφάνερο στην παραπάνω εκδήλωση.

Ωστόσο να σημειωθεί ότι από δίπλα του δεν έλειψε ούτε στιγμή ο Ναξιώτης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.

(Visited 1.477 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*