Υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων ο Μανόλης Μαργαρίτης;

Newsroom
27/03/2022 21:00
 
 
 

 

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το όνομα του πρώην δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων απασχολεί τις σελίδες της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Η εφημερίδα συνεχίζει με τις αναφορές της περί υποψηφιότητας του Μανόλη Μαργαρίτη στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, με άρθρο της στην έκδοση της Κυριακής με τίτλο «Δυνατός».

Το όνομα του κ. Μαργαρίτη είχε ακουστεί έντονα και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, όμως τελικά δεν ήταν στη λίστα των υποψηφίων στις Κυκλάδες. Ο ίδιος ο Μανόλης Μαργαρίτης δεν είχε κρύψει το ενδιαφέρον του για υποψηφιότητα ενώ οι σχέσεις του με την κυβερνώσα παράταξη είναι άριστες.

Το πού σκάλωσε η υποψηφιότητά του είναι ένα θέμα που πολλοί συζητούν, δείχνοντας ένα όνομα, αυτό του πρώην υπουργού Γιάννη Βρούτση. Ο Γιάννης Βρούτσης, που είναι από τη Νάξο, εκλέγεται στην περιφέρεια των Κυκλάδων και εδώ και πολλές εκλογικές αναμετρήσεις είναι πρώτος σε σταυρούς.

Μια πιθανή λοιπόν υποψηφιότητα του Μανόλη Μαργαρίτη, που είναι επίσης από τη Νάξο και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί, πιθανώς θα δημιουργούσε προβλήματα στον πρώην υπουργό. Ωστόσο και οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι πλέον και οι καλύτερες…

Από την πλευρά του ο πρώην δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης κρατά τα χαρτιά του κλειστά και δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως δήλωση ή σχολιασμό για τα όσα επανειλημμένως έχουν γραφτεί περί υποψηφιότητας του.

Το σημερινό άρθρο της εφημερίδας Παραπολιτικά (έντυπη έκδοση), για το Μανόλη Μαργαρίτη:

«Δυνατός

Σε συζητήσεις για το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στην Περιφέρεια Κυκλάδων ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών βρίσκεται ο πρώην δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης. Ο πρώην δήμαρχος ήδη από τις εκλογές του 2019 είχε βρεθεί ένα βήμα πριν από τη λίστα της ΝΔ. ωστόσο η υποψηφιότητα του για το Κοινοβούλιο δεν τελεσφόρησε. Πάντως οι γνώστες της «γαλάζιας» ανθρωπογεωγραφίας τον θεωρούν εξαιρετικά δυνατό παίκτη στη Νάξο, ενώ οι κακές γλώσσες λένε ότι το σύστημα Βρούτση είναι αυτό που δεν τον βλέπει με καλό μάτι, καθώς θεωρούν ότι θα «κόψει» από τον πρώην υπουργό».

(Visited 2.153 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*