Ποιοι Ναξιώτες «παίζουν» για υποψηφιότητα με το ΚΙΝΑΛ

Newsroom
27/03/2022 21:35
 
 
 

 

Στα ονόματα που θα περιλαμβάνονται στις λίστες των ψηφοδελτίων του ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές αναφέρεται άρθρο της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται και στους υποψήφιους των Κυκλάδων.

«Ποιοι θεωρούνται σίγουροι, ποιοι παλιοί εισέρχονται ξανά – Αναλυτικά τα ονόματα ανά περιφέρεια» τιτλοφορείται το άρθρο, που θεωρεί ως «σίγουρες» υποψηφιότητες στην περιφέρεια των Κυκλάδων δύο Ναξιώτες, τους κ.κ. Δημήτρη Καπούνη και Γιάννη Πολυχρονάκο, χωρίς πουθενά να αναφέρεται στο όνομα του πολιτευτή του ΚΙΝΑΛ στις Κυκλάδες Γιάννη Βλασερού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρά τις μεγάλες δυσκολίες που πέρασε η παράταξη, ήταν πάντα στις επάλξεις υποστηρίζοντας το κόμμα. Επίσης δεν αναφέρεται κανένα άλλο όνομα από τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

«Στις Κυκλάδες θα είναι υποψήφιοι ο Δημήτρης Καπούνης και ο Γιάννης Πολυχρονάκος» αναφέρει συγκεκριμένα στο άρθρο της η εφημερίδα.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι δικές μας πληροφορίες το μόνο όνομα που θεωρείται αυτή τη στιγμή «σίγουρο» είναι του γιατρού Γιάννη Βλασερού, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και μια δεύτερη υποψηφιότητα από τη Νάξο, νησί που παραδοσιακά στηρίζει το ΚΙΝΑΛ τα τελευταία χρόνια και αποτελούσε μία από τις «καταπράσινες» περιοχές της χώρας επί ΠΑΣΟΚ.

Το ενδιαφέρον τους πάντως για μια θέση στη λίστα των υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ στις Κυκλάδες, έχουν εκδηλώσει τόσο ο πρόεδρος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης όσο και ο πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟ Γιάννης Πολυχρονάκος.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βλασερός δεν έχει δώσει δείγματα ότι θέλει να αποσυρθεί, αντιθέτως όταν πρόσφατα ρωτήθηκε από το κόμμα, εκδήλωσε την επιθυμία του να είναι και πάλι στη λίστα του ψηφοδελτίου στις Κυκλάδες.

(Visited 1.289 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*