Ο Γιάννης Βρούτσης κουβαλάει πατάτες στη Νάξο (φώτος)

Newsroom
12/08/2022 15:24
 
 
 

 

Όχι δεν αποφάσισε να αφήσει την πολιτική και να γίνει αγρότης ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.
Το αντίθετο μάλιστα, όπως φαίνεται, προετοιμάζεται με όλες του τις δυνάμεις για τις επόμενες εκλογές στις οποίες θα είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων.

Έτσι, στο πλαίσιο επίσκεψης του στη Νάξο δε χάνει την ευκαιρία να βλέπει τους φίλους του ακόμα και αν πρέπει να τρέχει στα χωράφια ή στα χασάπικά τους, δίνοντας μάλιστα και ένα …χεράκι βοήθειας.

Ο Γιάννης Βρούτσης βρέθηκε στο χωράφι του προέδρου των Τριπόδων Σπύρου Σκάρκου και είπε να βοηθήσει τον «αγαπημένο φίλο» του να κουβαλήσει μερικά σακιά με πατάτες… «αναπολώντας τα παλιά».

«Από το χώμα της Νάξου βγαίνει η καλύτερη πατάτα του κόσμου! Με τον αγαπημένο μου φίλο πρόεδρο Τριπόδων Σκάρκο Σπύρο στο χωράφι του, αναπολώντας τα παλιά… στην καλλιέργεια και συγκομιδή πατάτας» αναφέρει ο βουλευτής σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ …ζύγιζε κρέας με το «φίλο του το Γιακουμή».

«Γιατί το καλύτερο κρέας είναι εδώ στη Νάξο! Με τον φίλο μου τον Γιακουμή.» αναφέρει στην ανάρτηση του.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Βρούτσης, που έχει καταγωγή από το νησί, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Νάξο.

(Visited 2.233 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.