Η υποδοχή της Νίκης Κεραμέως στο αεροδρόμιο Νάξου και η έκπληξη που την περίμενε

Newsroom
13/05/2023 16:48
 
 
 

 

Ολιγόωρη επίσκεψη στη Νάξο πραγματοποιεί σήμερα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στο πλαίσιο προεκλογικών περιοδειών που πραγματοποιούν στελέχη της κυβέρνησης ενόψει των εκλογών.

Η κ. Κεραμέως κατέφθασε στο νησί το πρωί στις 11:15 με πτήση της Sky express και στο αεροδρόμιο την περίμεναν τοπικά κομματικά στελέχη της ΔΗΜ ΤΟ της ΝΔ, της ΟΝΝΕΔ καθώς και ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός. Απουσίαζε όμως ο έπαρχος του νησιού Γιάννης Μαργαρίτης, ο οποίος λείπει εκτός Νάξου, ωστόσο επάξια τον εκπροσώπησαν τα δύο μικρά παιδιά του, η Ιουλιανή και ο Μιχάλης, που αποτέλεσαν την έκπληξη στην υποδοχή της υπουργού Παιδείας.

Κεραμέως Νάξος

Η Ιουλιανή την υποδέχτηκε με μια ανθοδέσμη λουλούδια και της δώρισε μια υπέροχη, δική της ζωγραφιά, που συμβολίζει τη δύναμη του βιβλίου και την ελευθερία που έρχεται με τη γνώση και ο Μιχάλης της πρόσφερε το βραβευμένο βιβλίο του Χρύσανθου Πανά «Greek Islands» μέσα από το οποίο παρουσιάζονται τα ελληνικά νησιά, μεταξύ των οποίων και η Νάξος.

Κεραμέως Νάξος
Η ζωγραφιά που έφτιαξε για να τη δωρίσει στην κ. Κεραμέως η Ιουλιανή

Κεραμέως Νάξος

Η κ. Κεραμέως ευχαρίστησε τα μικρά παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και τράβηξαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

(Visited 824 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.