Τι …γυρεύει μια πράσινη σημαία στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο;

Newsroom
14/05/2023 20:42
 
 
 

 

Μια πράσινη σημαία ανεμίζει στο, βαμμένο με τα κόκκινα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, περίπτερο του κόμματος στην παραλία της Νάξου…

Σε αυτές τις εκλογές όλοι λένε ότι ο Αλέξης Τσίπρας μιμείται τον Ανδρέα Παπανδρέου τόσο στα συνθήματα όσο και στις ομιλίες του …αλλά και στις κινήσεις του.
«Λες να το έφτασε ένα βήμα παραπέρα και να χρησιμοποιεί ακόμα και τη σημαία του ΠΑΣΟΚ;» σκέφτονται οι περαστικοί που βλέπουν την πράσινη σημαία να ανεμίζει πάνω στο περίπτερο.

Σίγουρα όχι, γιατί η σημαία μπορεί να είναι πράσινη -στα χρώματα του ΠΑΣΟΚ- αλλά πάνω της γράφει «ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».

Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάντως, λένε ότι η πράσινη σημαία δε συνδέεται με το ΠΑΣΟΚ, αφού στο κόμμα δεν έχουν μόνο πράσινες, αλλά και κίτρινες, μωβ και άλλα χρώματα σημαίες… οι οποίες μάλιστα έχουν τοποθετηθεί και στη μπροστινή πλευρά του περιπτέρου.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ανάμεσα στα …διάφορα χρώματα από σημαίες που χρησιμοποιεί το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα για την προεκλογική του καμπάνια, δεν υπάρχουν γαλάζιες σημαίες!

(Visited 666 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*