Το φίλεμα του Μανώλη Γλέζου

glezos syntaktes
admin
21/12/2016 10:58
 
 
 

Ο μόνος από τους εν ενεργεία βουλευτές σήμερα που συνεχίζει το έθιμο του γιορτινού φιλέματος των κοινοβουλευτικών συντακτών κατά την τελευταία συνεδρίαση για το έτος της Βουλής των Ελλήνων.

Κουραμπιέδες και θερμές ευχές για Χρόνια Πολλά έφερε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών και ο Μανώλης Γλέζος. Μια «επίσκεψη» που συνοδεύτηκε όπως πάντα και με πολλές φωτογραφίες των κοινοβουλευτικών συντακτών μαζί του. Φωτογραφίσεις που βέβαια συνοδεύτηκαν με την καθιερωμένη περιφορά του πάνινου πουγκιού του Μανώλη Γλέζου «με το ότι προαιρείσθε…» για την δημιουργία της δημόσιας βιβλιοθήκης στη μνήμη του αδελφού τους την Νάξο.

Ο Μανώλης Γλέζος, έχει εδώ και χρόνια καθιερώσει σε Ελλάδα και ΕΕ όσοι του ζητούν να βγάλουν μαζί του φωτογραφία μετά να τους ζητάει να δώσουν ένα ευρώ για την δημιουργία βιβλιοθήκης στην μνήμη του αδελφού του. Όπως είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, από αυτές τις «φωτογραφίσεις» μέχρι σήμερα έχει καταφέρει και έχει συγκεντρώσει περίπου 20.000 ευρώ για την δημιουργία αυτής της βιβλιοθήκης.

Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ότι όταν εμφανίσθηκε πριν χρόνια ένας δωρητής να του προσφέρει ένα πολύ μεγάλο ποσό για την δημιουργία της βιβλιοθήκης, αρκεί να αναγραφόταν το όνομά του στην είσοδο της, ο Μανώλης Γλέζος το αρνήθηκε καθώς θέλει αυτή η βιβλιοθήκη να αποτελέσει ένα αφιέρωμα στον αδελφό του από τον λαό.

 

Πηγή: newsit.gr

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post