70 (!) σακούλες απορριμμάτων γέμισε το «Αμοργόραμα» από την παραλία των Αγίων Σαράντα

Newsroom
18/05/2021 00:04
 
 
 

 

Ούτε 10, ούτε 20, ούτε καν 40, αλλά 70 (!) ολόκληρες σακούλες απορριμμάτων γέμισε η 6η, κατά σειρά, δράση καθαρισμού που πραγματοποίησε την Κυριακή 16 Μαΐου στην παραλία των Αγίων Σαράντα ο Επαγγελματικός Σύλλογος Αλιέων της Αμοργού, μέσω της πρωτοβουλίας Αμοργόραμα.Πιο συγκεκριμένα, δύο σκάφη του Συλλόγου (τα «Άγιος Γεώργιος» και «Καπετάν Νικήτας») προσέγγισαν την παραλία και με τη βοήθεια πολλών εθελοντών, κατάφεραν να «ανακουφίσουν» έναν ακόμη μικρό «παράδεισο» της Αμοργού από πλαστικά και σκουπίδια που βρίσκονταν εκεί για δεκαετίες ολόκληρες!


70 (!) σακούλες απορριμμάτων και αντικείμενα, όπως μπιτόνια, σωλήνες, καραβόσχοινα, ακόμα και ένα φουσκωτό 8 μέτρων (θαμμένο στην άμμο για χρόνια…) ήταν η «λεία» της δράσης, με τον Σύλλογο των επαγγελματιών αλιέων της Αμοργού να ευχαριστεί την Enaleia, το Cyclades Preservation Fund – CPF και τον Δήμο Αμοργού για τη στήριξη.


(Visited 140 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.