Ευχαριστήρια επιστολή Γιάννη Βρούτση

admin
30/01/2015 12:57
 
 
 

Αγαπητοί μου συμπατριώτες Κυκλαδίτες,

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, εκλέγοντάς με – για μια ακόμη φορά – πρώτο Βουλευτή Κυκλάδων.

Ακόμη και στις πλέον αντίξοες πολιτικές συνθήκες, σε μια άνιση  αναμέτρηση ανάμεσα στην υπεύθυνη στάση της αλήθειας και την απατηλή γοητεία του ανέξοδου λαϊκισμού, σταθήκαμε όρθιοι. Θέλω να είστε σίγουροι ότι όπως ανταπεξήλθα στις προσδοκίες σας ως υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, έτσι και ως βουλευτής της αντιπολίτευσης πλέον, θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας εκπροσωπώντας με τον πλέον δυναμικό και δημιουργικό τρόπο τα νησιά μας.

Αυτή τη φορά, με την ιδιότητα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, μια ιδιαίτερα τιμητική τοποθέτηση που ανακοινώθηκε χθες από τον πρόεδρο της παράταξης μας.

Θα πορευθώ με πυξίδα τον αξιακό κώδικα και τον πολιτικό πολιτισμό της παράταξής μας, στηρίζοντας – όπως έκανα πάντοτε – κάθε πολιτική πράξη και πρωτοβουλία που προάγει πρώτα και κύρια τα συμφέροντα της πατρίδας μας και των πολιτών. Αυτό ακριβώς που ονομάζεται «εποικοδομητική αντιπολίτευση» και η οποία, δυστυχώς, για δυόμισι ολόκληρα χρόνια, στην δική μας κυβέρνηση, δεν υπήρξε παρούσα ούτε μια στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα παρακολουθώ από κοντά και με αυστηρότητα την πορεία αυτής της κυβέρνησης στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Όχι μόνο για το εάν και πώς υλοποιούνται οι δεσμεύσεις που διατυπώθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο. Αλλά, κυρίως, για να διασφαλίσουμε ότι καμία απερίσκεπτη ενέργεια αυτής της κυβέρνησης δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή προοπτική της πατρίδας μας, καθώς και τις δημοσιονομικές και θεσμικές κατακτήσεις που με τόσους κόπους και θυσίες καταφέραμε τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εκλεγέντες βουλευτές Κυκλάδων για την επιτυχία τους, καθώς και όλους τους συνυποψήφιους μου για τον ευγενή και αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα που δώσαμε.

Κυρίως, όμως, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση και καλή δύναμη στους νέους υπουργούς. Γιατί πάνω απ’ όλα είναι η πατρίδα μας, η Ελλάδα.

Σας υπόσχομαι ότι και αυτό το καθήκον που μου ανατέθηκε, θα το φέρω εις πέρας με υπευθυνότητα και πίστη.

(Visited 26 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*