Παύλος Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): «Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν δίνουν όραμα στη χώρα»

admin
18/05/2016 11:57
 
 
 

Τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη φιλοξένησε το κεντρικό, μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Aegean Voice 107.5 με την Πόπη Αλιμπέρτη.

Ο κ. Χρηστίδης σχολίασε το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει τα υπόλοιπα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της αξιολόγησης, το οποίο – όπως δήλωσε η Φώφη Γεννηματά – δεν πρόκειται να ψηφίσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, τόσο η κυβέρνηση, όσο και η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν δίνουν όραμα στη χώρα μας, με τον ελληνικό λαό να έχει ανάγκη από μια «άλλη λύση». Τη λύση αυτή – υποστήριξε – την προσφέρουν οι προτάσεις της Κεντροαριστεράς, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Τέλος, ο κ. Χρηστίδης απέφυγε να απαντήσει σε ερώτημα της κ. Αλιμπέρτη σχετικά με την Κίνηση που ίδρυσε ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θα θέλαμε οι κινήσεις να έχουν έναν ενιαίο οδικό χάρτη για την επανένωση του χώρου της Κεντροαριστεράς […] Κάθε πολιτικός και κάθε πολίτης έχει να συνεισφέρει σε αυτόν τον διάλογο […] Ο Γιάννης Ραγκούσης, αλλά και ο καθένας από εμάς, μπορεί να δώσει ξανά νόημα στη σχέση πολίτη- πολιτικής, ωστόσο θα ήταν σκόπιμο να μην “περνάει” η εικόνα ότι κάνουμε μια κίνηση γιατί αποσκοπούμε κάπου αλλού».

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*