Αναφορά Φόρτωμα για τα προβλήματα της Κτηματικής Υπηρεσίας Κυκλάδων

Newsroom
24/12/2021 12:23
 
 
 

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κτηματική Υπηρεσία Κυκλάδων Α’, λόγω της υποστελέχωσής της, αλλά και την ανάγκη σύστασης της Κτηματικής Υπηρεσίας Κυκλάδων Β’ ανέδειξε ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με σχετική αναφορά του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο κ. Φόρτωμας έθεσε υπόψη του κ. Υπουργού την πρόσφατη επιστολή του Συλλόγου Μελετητών Μηχανικών Νομού Κυκλάδων, στην οποία αναφέρεται έντονα η ανάγκη επαρκούς στελέχωσης της Κτηματικής Υπηρεσίας Κυκλάδων Α’, η οποία εδρεύει στη Σύρο και έχει χωρική αρμοδιότητα τις Περιφερειακές Ενότητες Σύρου, Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου, Μήλου, Κέας, Κύθνου, αλλά και η επιτακτική ανάγκη σύστασης Κτηματικής Υπηρεσίας Κυκλάδων Β’, η οποία θα εδρεύει στη Νάξο και θα έχει χωρική αρμοδιότητα για τις Περιφερειακές Ενότητες Νάξου, Πάρου και Θήρας.

Στην αναφορά του, ο βουλευτής Κυκλάδων τόνισε την ανάγκη άμεσης επίλυσης των προβλημάτων της Κτηματικής Υπηρεσίας Κυκλάδων, προκειμένου να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία της και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου της.

(Visited 101 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*