Δήλωση Φόρτωμα μετά το τέλος της νοσηλείας του: «Εμβολιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε!»

Newsroom
12/01/2022 13:52
 
 
 

Τη σημασία του εμβολιασμού και το πόσο τον βοήθησε στο να ξεπεράσει τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του, τονίζει σε δήλωσή του μετά το πέρας της νοσηλείας του ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας.

Ο κ. Φόρτωμας ευχαρίστησε από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς, καθώς και το νοσηλευτικό και το λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου και απηύθυνε έκκληση σε όλες και όλους να εμβολιαστούν, κάνοντας λόγο για ένα «όπλο που απλόχερα μας προσφέρει η επιστήμη».

Αναλυτικά, η δήλωση του βουλευτή Κυκλάδων έχει ως εξής:

Μετά από την πολυήμερη νοσηλεία μου στο ΓΝΑ λόγω της νόσησής μου από τον Covid 19, επιστρέφω σήμερα υγιής και ευγνώμων στο σπίτι μου και στα καθήκοντά μου.

Η δύσκολη αυτή περιπέτεια της υγείας μου είχε αίσιο τέλος και σε αυτό βοήθησε καθοριστικά το μοναδικό όπλο που μας έχει απλόχερα προσφέρει η επιστήμη, το εμβόλιο!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους θεράποντες γιατρούς μου, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την καθημερινή φροντίδα τους, τόσο σε εμένα προσωπικά, όσο και στους υπόλοιπους ασθενείς συμπολίτες μας, που αυτή την ώρα δίνουν το δικό τους αγώνα εναντίον του ιού.

Θα ήθελα, τέλος, να απευθύνω μία έκκληση προς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες:

Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε!

Καλή χρονιά σε όλους!

(Visited 148 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.