Η ΔΕΕΠ Κυκλάδων της ΝΔ για την πρόταση δυσπιστίας Τσίπρα: «Επικοινωνιακά τρικ για να αντιμετωπίσει τα δικά του πολιτικά αδιέξοδα»

Newsroom
29/01/2022 10:32
 
 
 

 

Απολύτως αναμενόμενη χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας του Αλέξη Τσίπρα η ΔΕΕΠ Κυκλάδων της ΝΔ και ο πρόεδρός της Χρήστος Καφτηράνης, υποστηρίζοντας ότι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έδωσε μια πολύ καλή ευκαιρία να συγκριθεί το «μαύρο παρελθόν» του ΣΥΡΙΖΑ με το μεγάλο κυβερνητικό έργο της ΝΔ.

Σε ανακοίνωση της, η ΔΕΕΠ Κυκλάδων της ΝΔ τόνισε ότι η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός «εργάζονται συνεχώς και αδιαπραγμάτευτα για να γίνουμε καλύτεροι και να κρατήσουν την Ελλάδα όρθια», παρά τις «ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που ταλαιπωρούν όλη την παγκόσμια κοινότητα» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει, επίσης, «το θάρρος να αναγνωρίζει τις όποιες αστοχίες και να προσπαθεί να τις διορθώσει» χωρίς να κρύβεται, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας στη διάρκεια της δική του θητείας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μια πρόταση απολύτως αναμενόμενη. Ο κ. Τσίπρας επιδιώκει με επικοινωνιακά τρικ να αντιμετωπίσει πρωτίστως τα δικά του πολιτικά αδιέξοδα.

Προσπαθεί να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται. Είναι μια κίνηση άμυνας απέναντι στην εντεινόμενη πολιτική του απαξίωση από τους πολίτες, αλλά και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Δίνει, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, μάχη πραγματικά για να παραμείνει στη δεύτερη θέση. Και όσο θα αισθάνεται την ανάσα του ΚΙΝΑΛ, τόσο θα επενδύει στην καταστροφολογία και το διχασμό.

Η πρόταση δυσπιστίας θα αναδείξει, για άλλη μια φορά, τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει στις πολιτικές της ΝΔ από αυτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας έχει παρελθόν.
Ένα παρελθόν που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ένα «μαύρο», δυστυχώς για τους πολίτες, παρελθόν που θα μας θυμίζει πάντα πώς αντιμετώπισε ο ίδιος και η κυβέρνησή του ανάλογα γεγονότα και τα δυσάρεστα αποτελέσματα των πράξεων τους!

Στη συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή, ακροατήριο θα είναι οι πολίτες και όχι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες κ. Τσίπρα σας γνώρισαν πολύ καλά. Εσείς προσπαθείτε να ξεχάσουμε τα πέντε μαύρα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ , οι πολίτες όμως έχουν μνήμη.

Η ΝΔ και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπως πάντα έτσι και τώρα με ειλικρίνεια , υπεύθυνα και σοβαρά δίνουν καθημερινή μάχη σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που ταλαιπωρούν όλη την παγκόσμια κοινότητα, να κρατήσουν την Ελλάδα όρθια. Ο αγώνας είναι συνεχής και αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, ώστε να χτίσουμε ένα ανθεκτικό και αποτελεσματικό κράτος σε όλους τους τομείς. Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός εργάζονται για να γίνουμε καλύτεροι.

Είναι σημαντικό, επίσης, πως μέσα από την όποια αστοχία ή το όποιο λάθος να μαθαίνεις. Η Κυβέρνηση έχει το θάρρος να αναγνωρίζει τις όποιες αστοχίες και προσπαθεί να τις διορθώσει. Δεν κρύβεται, όπως κάνατε εσείς κ. Τσίπρα. Δεν αναλάβατε ποτέ καμιά ευθύνη και όπως επίσης δεν είχατε το θάρρος να ζητήστε συγνώμη από τους πολίτες για όσα συνέβησαν στη δική σας θητεία.

Ένα είναι σίγουρο. Η πρόταση δυσπιστίας θα μετατραπεί και πάλι σε μια μεγάλη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της ΝΔ. Μας δίνετε την ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε το μεγάλο κυβερνητικό έργο μας σε όλους τους τομείς. Δίνετε την ευκαιρία στους πολίτες να ακούσουν, να δουν και να μάθουν τη διαφορά μας. Να ξαναθυμηθούν τα πέντε μαύρα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ .

(Visited 109 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*