Ανδρέας Νεφελούδης: Βρε καλώς τα παιδιά στη Σύρο και στα ναυπηγεία

Newsroom
10/02/2022 14:33
 
 
 

Δήλωση του Ανδρέα Νεφελούδη, μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρ, Γ.Γ. Υπουργείου Εργασίας:

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, στη ΣΥΡΟ και στα ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ

Καλως ήρθε ο κος Πρωθυπουργός στην καθημερινή πραγματικότητα της εργασίας. Έμαθε ξαφνικά ότι υπάρχει το Νεώριο στη Σύρο, όπως και η Ελευσίνα με τα Ναυπηγεία της και για να μπορέσει να αντισταθμίσει μία ακόμα χλεύη της κοινωνίας και της πολιτικής, εν προκειμένω με την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, άρχισε να αραδιάζει ένα σωρό ψέματα και παραμύθια.

Έλυσε, λεει, το πρόβλημα της επαναλειτουργίας των Ναυπηγείων του Νεωρίου. Φαίνεται πως δεν του είπαν ότι η κυβέρνησή του έκανε μόνο τα εγκαίνια από μιά έτοιμη, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δουλειά.

Αν κρίνω από την καταστροφή που προκάλεσαν οι οικογενειακοί φίλοι από την πώληση του Σκαραμαγκά, αν δεν είχε προστρέξει για την λύση της Σύρου ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θα έκλαιγε από την ανεργία όλο το νησί, όπως κλαίει και ο Σκαραμαγκάς.

700 θέσεις λοιπόν κε Πρωθυπουργέ διασφάλισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Σύρο, ενώ εσύ απόλυσες και μάλιστα χωρίς αποζημίωση, γιατί δεν φτάνουν τα λεφτά της πώλησης, 650 εργαζόμενους από τον Σκαραμαγκά.

Μήπως δεν στα είπε αυτά ο Υπουργός Αναπτύξεως σας;

Και απο την άλλη η Ελευσίνα πάλι από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε δρομολογηθεί, έγινε το Εθνικό ατύχημα και εκλέχτηκες πρωθυπουργός και η κυβέρνηση σου, με επισπεύδοντα τον Υπουργό Άμυνας έχει μπλοκάρει το σχέδιο εξυγίανσης του Ναυπηγείου. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί ενδιαφέρονται ξαφνικά οι οικογενειακοί φίλοι;

Αφήστε λοιπόν τις κομπορημοσύνες για δουλειές που πρόλαβαν να ολοκληρωθούν στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος τους επί ΣΥΡΙΖΑ και απλώς εσείς εγκαινιάσατε, κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία και σκύψτε στα σημερινά προβλήματα. Για να λυθεί με όμοιο τρόπο και η Ελευσίνα, για υποστηρίξετε την Ναυπηγική Βιομηχανία και κυρίως το Νεώριο με σχολές για να παραχθούν οι απαραίτητες ειδικότητες και να αντιμετωπιστεί η εργολαβία, όπου υπάρχει.

Ελπίζω να μην καταντήσει και η Ελευσίνα ένας νέος Σκαραμαγκάς με σωρεία απολύσεων.

(Visited 335 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*