Συνάντηση Φόρτωμα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας για την υποστελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων στα νησιά

Newsroom
26/05/2022 13:35
 
 
 

 

Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κωνσταντίνο Σκούμα συναντήθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας, παρουσία και του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθερίου Οικονόμου.

Κύρια θέματα της συζήτησής τους ήταν τα ζητήματα ασφάλειας που αφορούν στα νησιά των Κυκλάδων, με τον κ. Φόρτωμα να επικεντρώνεται στο γενικότερο ζήτημα υποστελέχωσης των αστυνομικών τμημάτων στα νησιά και στην επιτακτική ανάγκη ενίσχυσής τους με ανθρώπινο δυναμικό, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, λόγω και της αυξημένης τουριστικής κίνησης, προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών, αλλά ταυτόχρονα και των επισκεπτών.

Τόσο ο Υφυπουργός, όσο και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, δήλωσαν απόλυτα σύμφωνοι με το σκεπτικό του βουλευτή, τονίζοντας ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες προς την επαρκή στελέχωση των κατά τόπους αστυνομικών τμημάτων.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Οι πολίτες των Κυκλάδων και οι επιχειρήσεις τους συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση του εθνικού ΑΕΠ κάθε χρόνο. Η ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας στον ίδιο τους τον τόπο δεν πρέπει να είναι ζητούμενο ακόμη. Χαίρομαι που στο πρόσωπο των κ.κ. Οικονόμου και Σκούμα, βρήκα δύο συνομιλητές που αντιλαμβάνονται τις ιδιαιτερότητες της νησιωτικότητας και σε αυτό το θέμα».

(Visited 167 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*