Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κυκλάδων για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη: «Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι πλέον δεδομένες»

Newsroom
05/08/2022 20:44
 
 
 

 

Δελτίο Τύπου για την απόπειρα παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη τον Σεπτέμβριο του 2021, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κυκλάδων.

Σε αυτό, υποστηρίζει ότι η παγίδευση του κινητού του κ. Ανδρουλάκη θυμίζει εποχές «του σκοτεινότερου παρελθόντος της χώρας μας» και αποτελεί ζήτημα Δημοκρατίας και Διαφάνειας.

Το πλήρες περιεχόμενο του δελτίου Τύπου έχει ως εξής:
Η κυβέρνηση και τα φιλικά της ΜΜΕ προσπάθησαν επί μέρες να υποβαθμίσουν την απόπειρα παγίδευσης του Προέδρου μας. Η προσπάθειά τους απέτυχε. Οι σημερινές εξελίξεις μας δικαιώνουν. Με τις πρωτοβουλίες μας φτάσαμε στην παραίτηση του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης και του επικεφαλής της ΕΥΠ.

Για την παγίδευση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη εφαρμόστηκαν πρακτικές βγαλμένες από τα έγκατα του σκοτεινότερου παρελθόντος της χώρας μας. Η κυβέρνηση είναι απολύτως εκτεθειμένη. Η πολιτική ευθύνη βαρύνει τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Δεν είναι ζήτημα του ΠΑΣΟΚ. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Είναι ζήτημα Διαφάνειας. Να μην κυριαρχήσει το σκοτάδι. Να πέσει φως επιτέλους πάνω από την πολιτική ζωή του τόπου.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.