ΝΕ ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κυκλάδων: «Ο Πρωθυπουργός οφείλει συγκεκριμένες απαντήσεις»

Newsroom
08/08/2022 15:58
 
 
 

Συγκεκριμένες απαντήσεις ζητά από τον Πρωθυπουργό η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κυκλάδων, η οποία κάνει λόγο για διάδοση συκοφαντιών και κατήφορο της χώρας.

Επιπλέον, η ΝΕ ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κυκλάδων ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται θέμα σύμπλευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που έχουν φέρει στο προσκήνιο στελέχη της ΝΔ ως «έσχατη γραμμή άμυνας».

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε, έχει ως εξής:

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα γίναμε μάρτυρες απίστευτων καταστάσεων. Στελέχη της ΝΔ, σε συνεργασία με γνωστούς για τις ακροδεξιές τους απόψεις, διαδίδουν συκοφαντίες. Πρέπει να μπει ένας φραγμός σε αυτόν τον κατήφορο. Δεν τον αξίζει ούτε η χώρα ούτε οι θεσμοί της.

Ο Πρωθυπουργός έχει, με δική του απόφαση την αποκλειστική δικαιοδοσία για την ΕΥΠ. Οφείλει, λοιπόν, να απαντήσει για ποιο λόγο παρακολουθούταν ο Πρόεδρός μας, ποιοι κατέχουν και για λογαριασμό ποιων χρησιμοποιείται το Predator σε βάρος πολιτικών και δημοσιογράφων. Την ίδια στιγμή, στελέχη της ΝΔ έχουν αναπτύξει την έσχατη γραμμή άμυνας. Μιλάνε για σύμπλευση-ταύτισή μας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για ακόμη μια φορά είμαστε ξεκάθαροι. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μαζί επιχείρησαν να μας χρεώσουν κάθε δεινό της χώρας αποσιωπώντας τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή της περιόδου 2004-2009. Μαζί επί χρόνια εκτελούν σχέδιο για την ηθική μας εξόντωση και τον πολιτικό μας αφανισμό, προκειμένου να στήσουν αυτό το σκηνικό του κακέκτυπου διπολισμού.

Όμως, το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό. Κάθε μέρα και ισχυρότερο με τη δύναμη που του δίνει ο ελληνικός λαός.

(Visited 114 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*