Η Κατερίνα Μονογυιού στα εγκαίνια του Olympic Yacht Show 2022

Newsroom
09/10/2022 19:03
 
 
 

 

Στα εγκαίνια του Olympic Yacht Show 2022, στο οποίο συμμετέχουν και φέτος κορυφαίοι οίκοι και κατασκευαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρέστη η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού.

Στο φετινό Olympic Yacht Show οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά περισσότερα από 100 σκάφη. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης και η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο εφοπλιστής κ. Γιώργος Προκοπίου: «Το ελληνικό yachting να γίνει πρώτο στον κόσμο όπως είναι και η ελληνική ναυτιλία».

Η κα Μονογυιού δήλωσε σχετικά: «Το Olympic Yacht Show συμβάλλει καθοριστικά στην ανάδειξη και την εξέλιξη του θαλάσσιου τουρισμού της πατρίδας μας και προβάλλει σε μεγάλο βαθμό το ελληνικό Yachting στη διεθνή αγορά. Το Olympic Yacht Show ανοίγει πόρτες στα νησιά μας και τις Κυκλάδες μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και σπουδαίο ότι αποφέρει πολλά έσοδα στη χώρα μας και δίνει εργασία σε πολλούς ανθρώπους που ασχολούνται με τη θάλασσα».

(Visited 193 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*