Αναφορά Φόρτωμα για να μπει η Μήλος στις δρομολογιακές γραμμές Κυκλάδων – Δωδεκανήσου – Κρήτης

milos
Newsroom
01/11/2022 12:46
 
 
 

 

Την ανάγκη να συμπεριληφθεί η Μήλος στις δρομολογιακές γραμμές που θα συνδέουν τις Κυκλάδες με τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη ανέδειξε ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας, με αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο κ. Φόρτωμας έθεσε υπόψη του Υπουργού την πρόσφατη επιστολή των Επαγγελματικών Σωματείων της Μήλου, στην οποία αναφέρεται ότι αν συμπεριληφθεί η Μήλος στις εν λόγω δρομολογιακές γραμμές, η τροφοδοσία τόσο της Μήλου, όσο και των λοιπών νησιών των Δυτικών Κυκλάδων θα είναι πιο ομαλή, ενώ ταυτόχρονα θα βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων τους και θα διατηρηθεί το χαμηλό κόστος διαβίωσης.

Στην αναφορά του ο Βουλευτής τόνισε, επίσης, την ανάγκη ορθής διασύνδεσης των Δυτικών Κυκλάδων με τις λοιπές νησιωτικές περιοχές, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες αυτών των νησιών.

Σαρωμένη Εικόνα
(Visited 219 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.