Περιοδεία της Κατερίνας Μονογιού στις Κυκλάδες

admin
08/02/2015 09:14
 
 
 

Η πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού λίγο μετά την εκλογική αναμέτρηση συνεχίζει τις επισκέψεις της στα νησιά των Κυκλάδων καθώς επισκέφτηκε την Τήνο, τη Σύρο και τη Σαντορίνη.

Την  Πέμπτη 29 Ιανουαρίου βρέθηκε στο νησί της Τήνου, παραμονή της μεγάλης γιορτής του νησιού για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και της επετείου της Ευρέσεως της Ιεράς εικόνας της Παναγίας, όπου συμμετείχε μαζί με όλους τους Τήνιους στην λαμπαδηδρομία, αναβιώνοντας το έθιμο “Φαναράκια”.  

Κατά την επίσκεψη της στη Σύρο, έδωσε το παρόν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, του συλλόγου Ηπειρωτών Σύρου και του Αθλητικού Ομίλου Φοίνικας. Σε όλες τις προαναφερθείσες  εκδηλώσεις  χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Επίσκοπος κ. Πέτρος Στεφάνου.       

Την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου παρευρέθηκε στον εορτασμό της Υπαπαντής του Κυρίου, στον Μητροπολιτικό Ναό στα Φηρά της Σαντορίνης  όπου  χοροστάτησαν  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ. Επιφάνιος.

Νιώθω  υπερήφανη που βρίσκομαι σήμερα εδώ ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους, σε νέους και σε μεγαλύτερους που καθημερινά αγωνίζονται και επιτυγχάνουν να διαπρέπουν στα όμορφα νησιά μας” δήλωσε η πολιτευτής Κατερίνα Μονογυιού.

 

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*