Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για την χρηματοδότηση του Δήμου Άνδρου

Newsroom
15/11/2022 15:30
 
 
 

 

Την ικανοποίησή του για την απόφαση χρηματοδότησης του Δήμου Άνδρου με σκοπό την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Γιδών» της κοινότητας Γαυρίου Άνδρου εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Η απόφαση χρηματοδότησης του Δήμου Άνδρου μέχρι του συνολικού ποσού των 37.116,21€ υπεγράφη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Η δαπάνη εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022.

Το έργο θα συμβάλλει στην πρόσβαση των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού σε επαρκές και καλής ποιότητας πόσιμο νερό, ενώ η αντικατάσταση κρίνεται απαραίτητη δεδομένης της παλαιότητας και της κακής κατάστασης του υφιστάμενου δικτύου αγωγών ύδρευσης.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: « Η Κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, πιστή στις δεσμεύσεις της, συνεχίζει αδιάκοπα το έργο της για τη στήριξη των νησιωτικών περιοχών. Ευχαριστώ για άλλη μία φορά θερμά τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, οι οποίοι εργάζονται καθημερινά με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών μας. Οι προσπάθειες του Δημάρχου της Άνδρου, Δημήτρη Λοτσάρη, φέρνουν καρπούς, με έργα, όπως το δίκτυο ύδρευσης Γιδών, που θα αναβαθμίσουν το νησί και θα συνδράμουν στη βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας. Συνεχίζουμε μαζί!».

(Visited 14 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.